21.8.2024

Lost In Musicissa on mukana liuta mielenkiintoisia uusia nimiä

Tampereella 17. kertaa järjestettävä festivaali Lost In Music antaa tuoreille artisteille mahdollisuuden esiintyä yleisön sekä alan ammattilaisten edessä lokakuussa. Festivaali on tänä vuonna valinnut ohjelmaansa artisteja, jotka ovat jo striimanneet isosti, mutta eivät ole vielä keikkayleisölle tuttuja tai tehneet läpimurtoaan live-esiintyjinä.

Lost In Musicin uusi tuotantotiimi on uudistanut festivaalia siihen suuntaan, että se on esiintymismahdollisuus juuri uransa nousukynnyksellä oleville artisteille.

Tänä vuonna tapahtumassa esiintyvät Mirella, OLGA, Bee, Maustetytöt, nublu, Sara Siipola, Turisti, Jaakko Kulta, Averagekidluke, Aliisa Syrjä, Tupe., Sonia, Benjamin, Vilma Alina, Jesse Markin, Lyyti, Stereo Terror, Jore & Zpoppa, BÄMÄ, EBBE, Miss Molly, pins.ku, Senya, NUPU, Sara Bee, Elsa Brotherus, Alma Alanko, Luna Kills, ATLAS, Orvokki, Viitasen Piia, Poni, Kissa, Business City, D.O.P.A., Rosettes, US, Dalindèo, Timo Lassy Trio, Glayden, Sheperd’s Call, MFM, Nelli Milan sekä Barbitalo.

“Olemme kuratoineet ja skaalanneet tapahtuman musiikki- ja ohjelmatarjonnan niin, että uudet artistit pääsevät näyttämään taitonsa ja esiintymään juuri oikealle kohderyhmälle oikeaan aikaan”, kertoo tapahtuman taiteellinen johtaja Aki Roukala.

Aikataulutuksen ja ohjelman suunnitteluun on panostettu niin, että tapahtuma palvelisi yhä paremmin niin esiintyjiä kuin yleisöä. Festivaali tuo yhteen musiikkitietoisen yleisön sekä musiikkialan ammattilaiset. Se on tärkein alusta artisteille nousta niin keikkoja sekä tapahtumia järjestävien ammattilaisten kuin suuremman yleisön tietoisuuteen.

Lisäksi tapahtumaa on haluttu viedä yhä läpinäkyvämpään suuntaan ja jokaista artistia kohdellaan tasavertaisesti.

“Haluamme kohdella tapahtumassa esiintyviä artisteja läpinäkyvästi ja tasavertaisesti. Jokaiselle festivaalin artistille maksetaan saman verran esiintymisestään”, Roukala jatkaa.

Lost In Music järjestetään Tampereella 2.-4.10.2024.

Kuva: Roosamaria Kauppila